Tuotteet

Anturit, ohjaussauvat, polkimet, säätimet, näytöt, PC:t,tabletit, turvatuotteet, tietoliikennetuotteet, koodilukijat, ohjaimet, I/O-järjestelmät, liitäntäelektroniikka, moottorit, inverterit, mekaaniset kytkimet, kaapelit yms.

Laadukkaat tuotteet alan johtavilta valmistajilta

Tuotteemme soveltuvat kaikkialle eri teollisuuden osa-alueille. Korkeiden IP-luokituksien ja laajojen käyttölämpötilojen johdosta tuotteemme käyvät sisä- tai ulkotiloihin. Osa tuotteita valmistetaan jopa haponkestävästä teräksestä mikä mahdollistaa syövyttävät ympäristöt.

/Anturit

Korkealaatuiset anturit eri teollisuuden käyttötarkoituksiin. Antureita löytyy mm. lineaari- ja pyörivän liikkeen-, tuulen-, voiman- ja kallistuskulman mittauksiin. Myös lämpö- ja paineanturit anturit kaikkiin väliaineisiin.

Ohjaussauvat

/Ohjaussauvat

Ohjaussauvat saatavana CAN/CANopen/CANopen safety- tai Profinetväylällä sekä analogisignaalilla. Räätälöimme ohjaussauvat aina asiakastarpeiden mukaan. Ohjaussauvat toimivat induktiivisesti tai magneettisesti ja näin ollen ovat kulumattomia.

Polkimet

/Polkimet

Metalliset polkimet saadaan kahdennetulla signaalilla, jonka ansiosta voidaan käyttää turva sovelluksissa. Polkimet ovat rakenteeltaan jykeviä ja omaavat korkean IP-luokan. Liikennöinti CAN/CANopen/CANopensafety tai analoginen.

Säätimet ja näyttölaitteet

/Säätimet ja näyttölaitteet

Säätimet ja näyttölaitteet soveltuvat teollisuuden prosessimuuttujien mittaamiseen ja ohjaamiseen. Laaja tuotevalikoima takaa lähes kaikki variaatiot säädin ja näyttölaite puolella. Tuotteen saatavana muutaman digitin näytöstä usean rivin näyttöön.

Tehonsäätimet

/Tehonsäätimet

Modulaariset tehonsäätimet 600A:iin asti. Saatavana kaikilla tärkeimmillä väyläliitynnöillä. Pienempien virtojen ohjaukseen puolijohdereleet 125A:iin asti. Puolijohdereleet saatavana myös I/O-link väylään.

/Magneetti­nauhamittaus

Erittäin tarkalla ja fyysiseltä koolta todella pienellä magneettinauha-anturilla päästään jopa 0,001mm tarkkuuteen. Magneettinauhamittaukseen on saatavana myös näyttölaitteet ja kontrollerit työstökoneisiin.

/Teollisuuden tiedonsiirto

Laaja tuotevalikoima perinteisiä ja langattomia tuotteita. Korkea pakkasenkesto mahdollistaa ulkokäytön. Valikoimastamme löytyvät ethernet kytkimet, muuntimet sekä liukurenkaat ja kaapelirummut liikkuvaan kalustoon.

/PC:t, näytöt, tabletit

Teollisuus PC:t ja näytöt aina 65" asti. Korkeat IP-luokitukset takaavat haastavammatkin teollisuudet alat. Tuotevalikoimasta löytyy myös kassa- ja itsepalvelupäätteet. Tabletit ovat saatavana iskun kestävinä ja rosterisina.

Kaapelit ja asennustarvikkeet

/Kaapelit ja asennustarvikkeet

Kaikki automaation liitostekniikat. Myös asiakasräätälöidyt kaapelit, johdinsarjat ja kotelot. Kysy lisää myyjiltämme.

/Turva­tuotteet

Tuotteet yksinkertaisista hätäseispainikkeista edistyneimpiin väylämallisiin Profisafe/Ethernet CIP lukitusjärjestelmiin. Kaikki tuotteet on saatavana myös rosterisina, jotka täyttävät IP69K- EHEDG- hygieniavaatimukset.

Vaihteet ja kytkimet

/Vaihteet ja kytkimet

Tuotteet on jaettu kolmeen tuotekategoriaan: tarkkuuskytkimet, teollisuuskytkimet sekä anturiteknologia. Tuotteet voidaan valmistaa myös asiakasräätälöitynä, haluttujen mittojen mukaisesti nopealla toimitusajalla.

Koodilukijat

/Koodilukijat

Helposti käyttöön otettavat Code corpin 1D- ja 2D-viivakoodilukijat on saatavana joko langattomana tai langallisena versiona. Langattomat viivakoodilukijat käyttävät bluetooth tiedonsiirtotekniikkaa.

Taajuusmuuttajat

/Taajuusmuuttajat

Taajuusmuuttaja mihin tahansa teollisuuden sovellukseen. Keskukseen asennettava IP20 tai tarvittaessa kentälle asennettava IP66. Helppo asennus ja parametrointi tekee käyttöönotosta nopeaa.

Servovahvistimet

/Servovahvistimet

Servovahvistimemme ovat yhden tai useamman servoakselin liikkeenohjaukseen. Olipa kyseessä kytkentäkaappi, kenttäasennus tai suoraan moottoriin asennettu. Servovahvistimet räätälöityy täydellisesti kaikkiin teollisuuden tarpeisiin.

/Moottorit

Energiatehokkaat I2/I3 vaihdemoottorit sekä pienikokoiset ja kevyet 120HZ:set MF-vaihdemoottorit. Laaja servomoottori valikoima erittäin dynaamisille, herkille tai haastaville teollisuuden sovelluksille.

/Ohjaimet ja I/O järjestelmät

Teollisuuden ohjausjärjestelmät ja I/O-hajautukset. Laajaa käyttölämpötila-alue ja korkeat IP-luokitukset mahdollistavat tuotteiden käytön myös liikkuvassa kalustossa. Myös asiakasräätälöidyt CAN-väyläratkaisut.

/Liitäntä­elektroniikka

WAGO tarjoaa kattavan tuotevalikoiman kaikkeen liitäntäelektroniikkaan ja teollisuuteen. Elektroniset johdonsuojat, signaalimuuntimet, liitäntämoduulit, kapeat releet, erotinkortit ja teholähteet.

Sähköliittimet

/Sähköliittimet

Yhtenäinen ja tehokas riviliitinvalikoima on sopiva lukuisiin eri tarpeisiin. Yhdistettynä uniikkiin merkintäjärjestelmään saadaan aikaan tilansäästöä sekä maksimaalinen informaatio käyttäjälle.