Turva­tuotteet

Tuotteet yksinkertaisista hätäseispainikkeista edistyneimpiin väylämallisiin Profisafe/Ethernet CIP lukitusjärjestelmiin. Kaikki tuotteet on saatavana myös rosterisina, jotka täyttävät IP69K- EHEDG- hygieniavaatimukset.

Profisafe/Ethernet CIP ovilukot

/Profisafe/Ethernet CIP ovilukot

IDEMin ethernetillä varustetut turvatuotteet tarjoavat tiedonsiirron EtherNet/IP CIP Safetyn tai PROFINET PROFIsafen kautta. Hyödyt pienemmästä kaapeloinnista, nopeammasta asennusajasta ja paremmasta laitediagnostiikasta.

Kosketuksettomat turvarajakytkimet

/Kosketuksettomat turvarajakytkimet

Idemin kattavasta tuotevalikoimasta löytyy lukuisia eri vaihtoehtoja kosketuksettomiin turvarajakytkimiin joko koodattuna tai ilman. Lisäksi saatavana mm. RFID-koodatut ja OSSD-lähdöillä varustetut turvarajat.

Solenoidilla suljettavat ja avattavat ovilukot

/Solenoidilla suljettavat ja avattavat ovilukot

Solenoidi lukoista löytyy kattava valikoima teollisuuden eri sovelluksiin. Korkea IP-luokitus mahdollistaa haastavammankin teollisuusympäristön. Valikoimasta löytyy myös RFID-koodatut ja OSSD-lähdöillä olevat vaihtoehdot.

Magneettiset ovilukot

/Magneettiset ovilukot

MGL-ovilukossa yhdistyvät Power to Lock (P2L) magneettinen lukitustoiminto jopa 1500 N:n pitovoimaan ja parempaan kohdistustoleranssiin perinteisiin kielikäyttöisiin lukituksiin verrattuna. Magneettiset ovilukot ovat varustettu RFID-koodauksella.

Avainlukitusjärjestelmät

/Avainlukitusjärjestelmät

Avainlukitusjärjestelmä laitteiden ja koneiden turvallisen käytön varmistamiseksi. Lukitusjärjestelmää käytetään varmistamaan turvallinen pääsy mahdollisesti jännitteisiin tai vaarallisiin laitoksiin tai laitteisiin teollisuusympäristössä.

Saranalukot

/Saranalukot

IDEMin saranakytkimet asennetaan saranoidun oven, läpän tai vastaavan suojuksen saranapisteeseen. Ne toimivat saranan toiminnan mukaisesti. Ne on kytketty turvaohjauspiiriin ja katkaisevat piirin, jos ovi avataan sopimattomaan aikaan.

Mekaaniset turvarajakytkimet

/Mekaaniset turvarajakytkimet

Mekaanisista turvarajakytkimistä saatavilla useita kotelotyyppejä ja toimilaitevaihtoehtoja, kuten tapit, rullat ja vivut. Tuotevalikoimasta löytyy mm. muovinen-, metallinen- tai ruostumaton teräs vaihtoehdot.

Kahden käden turvallinen laitteen ohjaus

/Kahden käden turvallinen laitteen ohjaus

IDEMin kahden käden TouchSafe-ohjauspaneelit on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa suojaa varmistamalla, että koneen käyttäjän kädet ovat ohjausasemalla, kun koneen käyttösignaali annetaan.

Hätä-seisvaijerit ja kuljetinrajat

/Hätä-seisvaijerit ja kuljetinrajat

IDEMin turvaköyden hätäseisvaijereita voidaan käyttää hätäpysäytyslaitteina, joita valvotaan PLe:hen asti ISO13849-1:n mukaisesti. Toimitamme hätäseisvaijeripaketit myös asiakastarpeiden mukaan. Kuljetinrajat saatavana rosterisena tai metallisena.

Turvareleet

/Turvareleet

IDEM Viper SCR-i -turvareleissä on parannettu diagnostiikka ja nämä on rakennettu täyttämään uusimmat turvallisuusstandardit. Tuotteissa on yksinkertaistettu johdotus ja parannettu LED-diagnostiikka.

Kielekkeelliset Ovilukot

/Kielekkeelliset Ovilukot

IDEMin kielellä toimivat turvalukituskytkimet on suunniteltu sopimaan liukuvien, saranoitujen tai irrotettavan koneen suojusten etureunaan. Tuotevalikoimasta löytyy muovinen, metallinen tai ruostumaton teräs vaihtoehdot.

Hätäseis kytkimet

/Hätäseis kytkimet

Idemin hätäseis painikkeet kaikkialle teollisuuteen. IP69K-luokituksen omaavat vaihtoehdot soveltuvat haasteellisiin ympäristöihin. Lähtövaihtoehdot saatavana joko OSSD- tai kärkitiedoilla.

Räjähdysvaarallisten tilojen turvatuotteet

/Räjähdysvaarallisten tilojen turvatuotteet

IDEM:n räjähdyssuojatut tuotteet soveltuu tiloihin, joissa palo-räjähdysvaara on mahdollinen. Tuotteiden sisäinen kosketinlohko on kolmannen osapuolen IECEx:n hyväksymä uusimpien ATEX-standardien mukaisesti.