Anturit

Korkealaatuiset anturit eri teollisuuden käyttötarkoituksiin. Antureita löytyy mm. lineaari- ja pyörivän liikkeen-, tuulen-, voiman- ja kallistuskulman mittauksiin. Myös lämpö- ja paineanturit anturit kaikkiin väliaineisiin.

Vaijerivetokelat

/Vaijerivetokelat

Mittauspituus 60 metriin asti. Alumiini-, rosteri-, haponkestävä- tai muovikotelointi. FSG:n vaijerivetokelat sopivat kaikkien kaupallisesti saatavien pyörivänliikeantureiden kanssa. Vaijerivetokelat valmistetaan tarvittaessa myös asiakastarpeiden mukaan.

Pyörivän liikkeen anturit

/Pyörivän liikkeen anturit

Korkealaatuiset magneettiset pyörivän liikkeen anturit kaikkialle teollisuuteen. Absoluuttiset anturit ovat saatavana analogisena- tai väylämallisena. Omaavat korkean IP-luokituksen ja laajan lämpötila-alueen. Alumiini-, rosteri-, haponkestävä- tai muovikotelointi.

Potentiometrit

/Potentiometrit

Kattava valikoima lineaari- ja pyörivän liikkeen potentiometrejä. Laajat mitta-alueet lineaariliikkeeseen aina 3000mm:n asti. Pyörivän liikkeen potentiometreistä myös monikerrosmallit. Asiakasräätälöinti joustavasti pienemmillekin erille.

Kallistuskulma-anturit

/Kallistuskulma-anturit

FSG ja Gefran tarjoavat erittäin monipuolisen valikoiman kallistuskulma-antureita 1- tai 2 akselisena. Mittaustekniikka vaihtoehdot ovat magneettinen, mems tai gyro. Saatava joko väylämallisena tai analogisena. Räätälöinti mahdollista pienillekin tuotantoerille.

Kaapelirummut

/Kaapelirummut

Signaalinsiirron lisäksi FSG-kaapelirumpuja käytetään myös pituuden ja kulman mittaamiseen. Mittauspituudet ja signaalisiirrot katsotaan aina tapauskohtaisesti. Kaapelirumpujen mittauspituudet ovat aina 100 metriin asti.

Tuulianturit

/Tuulianturit

FSG:n robustit tuulianturit laajalla käyttölämpötila-alueella erittäin haastaviin olosuhteisiin. Saatavana myös lämmitettävänä mallina. Nämä tuulianturit ovat varustettu kulumattomalla, magneettisella mittausperiaatteella, pyynnöstä myös redundanttisena.

Magnetostriktiiviset anturit

/Magnetostriktiiviset anturit

Magnetostriktiiviset anturit puikkomallisena liikkuvaan kalustoon hydrauliikka sylintereiden sisään tai profiilimallisena eri teollisuuden aloille. Saatavana analogisena-, digitaalisena-, tai väylämallisena.

Painelähettimet

/Painelähettimet

Nesteen ja kaasun paineen mittaus kaikkialle teollisuuteen. Pienimmillään runkoko on vain 40mm pitkä, joten mahtuu ahtaisiinkin asennuksiin mm. liikkuvan kaluston sovelluksissa. Hyväksynnät SIL2, PLd, cULus ja E1. IP-luokitukset aina IP69K:n saakka.

Sulanpaineanturit

/Sulanpaineanturit

Gefranin sulanpaineanturit pystyvät mittaamaan väliaineen paineen jopa 538 °C:n lämpötilassa. Saatavissa olevat lähtösignaalit ovat mV / V, 4-20mA, 0-10V, Gauge tyyppi, CANOpen ja IO-LINK. Atex ja PLd ja SIL 2 -versiot täydentävät valikoimaa eri sovelluksille.

Lämpötila-anturit

/Lämpötila-anturit

Gefran tarjoaa laajan valikoiman lämpötila-antureita, jotka kattavat laajan lämpötila-alueen -40° - 1600°. Termoelementti- ja termistorisarjamme ovat saatavana useilla erilaisilla mekaanisilla rakenteilla, jonka ansiosta soveltuvat kaikkiin eri teollisuudenaloille.

Voima- ja punnistusanturit

/Voima- ja punnistusanturit

Voima-antureissa tarkka ja toistettava mittaus mikrometrien tarkkuudella. Mittaus mahdollista lisätä olemassa oleviin koneisiin ilman suunnittelumuutoksia. Staattinen tai dynaaminen punnituksen mittaukset tarkasti ja luotettavasti monipuolisiin sovelluksiin.