PC:t, näytöt, tabletit

Teollisuus PC:t ja näytöt aina 65" asti. Korkeat IP-luokitukset takaavat haastavammatkin teollisuudet alat. Tuotevalikoimasta löytyy myös kassa- ja itsepalvelupäätteet. Tabletit ovat saatavana iskun kestävinä ja rosterisina.

Boxi PC:t

/Boxi PC:t

Winmate tarjoaa kattavan valikoiman Box PC:eitä erilaisiin teollisiin sovelluksiin. Laajan testauksen ja alan standardien noudattamisen ansiosta voit luottaa Winmaten teollisiin tietokoneisiin, jotka toimivat vaativimmissakin ympäristöissä. IP-luokitus saatavilla jopa IP65 asti.

Paneeli-PC:t

/Paneeli-PC:t

Winmate on maailman johtava lujitettujen tietokoneiden valmistaja, mukaan lukien teollisuuspaneelitietokoneet ja HMI:t. Edustamamme valmistajat ovat erikoistuneet tarjoamaan korkealaatuisia, luotettavia ja kestäviä tuotteita eri teollisuudenaloille. Kaikki Paneeli PC:t ovat räätälöitävissä asiakas tarpeiden mukaisesti.

Teollisuusnäytöt

/Teollisuusnäytöt

Teollisuusnäyttöjen tuotevalikoima on monipuolinen, Koteloidut aina IP69K-luokitukseen saakka, avoin kehys (open frame), paneeliasenteiset IP65-luokitukseen saakka, Rack-malliset, PoE-näytöt, 4K-UHD-näytöt, USB Type-C -näytöt, pöytämalliset. Kaikki näytöt ovat saatava myös Multitouch-kosketusominaisuudella.

Informaationäytöt

/Informaationäytöt

Informaationäyttöjen tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu kaikkialle teollisuuteen., Koteloidut aina IP69K-luokitukseen saakka, avoin kehys (open frame), paneeliasenteiset IP65-luokitukseen saakka, Rack-malliset, PoE-näytöt, 4K-UHD-näytöt, USB Type-C -näytöt, pöytämalliset. Kokoluokat 65" asti.

Rosteri PC:t ja näytöt

/Rosteri PC:t ja näytöt

Winmaten Rosteri malliset näytöt ja PC:t vaativimpiin teollisuusratkaisuihin. Saatavana jopa IP69K- suojausluokituksella. Systec solutionsin työpisteratkaisut on suunniteltu puhdastiloihin ja elintarviketeollisuuteen. Tuotteen suunnitellaan aina asiakastarpeiden mukaan.

Tablet-PC:t

/Tablet-PC:t

Iskunkestävät tabletit Android- tai Windows käyttöjärjestelmällä. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa soveltuvuuden kaikkiin teollisuuden eri osa-alueille. Tabletit saatavana tarvittaessa integroidulla 1D/2D-lukijalla. Puhdastilojen laitteet saatavana myös rosterisena,

Rugged kannettavat tietokoneet

/Rugged kannettavat tietokoneet

Kannettavat tietokoneet on suunniteltu kestämään ankaria ympäristöolosuhteita, joten ne soveltuvat esimerkiksi armeijaan, lainvalvontaan, kenttäpalveluihin ja teollisiin sovelluksiin. Nämä kannettavat tietokoneet on rakennettu veden, pölyn ja muiden ympäristötekijöiden kestäviksi.

Marine PC:t ja näytöt

/Marine PC:t ja näytöt

Winmaten marinetuotteet tarjoavat luotettavia ja kestäviä ratkaisuja meriteollisuuden eri osa-aluisiin. Tuotteiden näyttöratkaisut ovat suunniteltu toimimaan optimaalisesti vaihtuvissa sää- ja valaistusolosuhteissa. Kaikki marinetuotteet on rakennettu ja testattu täyttämään DNV-standardin, IEC60945 ja IACS-E10:n vaatimukset.

Military/Defence tuotteet

/Military/Defence tuotteet

Military/Defence tuoteryhmästä löytyy paneeli PC:t, näytöt, Rugged tabletit ja kannettavat tietokoneet, serveri tuotteet, Handheldit sekä kaukoohjaimet. Optimaalisen suorituskyvyn ja luotettavuuden varmistamiseksi jokainen laite testataan perusteellisesti MIL-STD-461F- ja MIL-STD-810G-standardien täyttämiseksi.