Edustukset

Päämiehemme ovat johtavia teollisuusautomaation tuotteiden ja ratkaisujen valmistajia niin Euroopasta, Aasiasta kuin USA:sta.

Edustamamme valmistajat

FSG

Saksalainen FSG tarjoaa laajan tuotevalikoiman liikkuvaan kalustoon sekä kaikkialle teollisuuteen. Yritys valmistaa komponentit itse ja näin ollen kustomointi onnistuu helposti -myös pienemmille erille. FSG:ltä myös marine hyväksytyt anturit DNV GL.

Anturit
Teollisuuden tiedonsiirto
Ohjaussauvat
Polkimet

Gefran

Gefran on erikoistunut antureiden, järjestelmien, komponenttien suunnitteluun ja valmistukseen. Teollisuusprosessien automatisointiin ja ohjaukseen. Yritys tunnetaan vahvasta osaamisesta muoviteollisuudessa sekä liikkuvan kaluston anturoinnissa.

Anturit
Säätimet ja näyttölaitteet
Tehonsäätimet

Wago

Wagon tuotteilla lisäät turvallisuutta ja tehokkuutta teollisuus-, rautatie- ja energiateknologioiden alalla, merenkulku- ja offshore-sektoreilla.  Uusimpina alueina energian mittaus ja valaistuksen ohjaus. Laaja tuotevalikoima kattaa liitostekniikan, signaalin käsittelyn ja I/O-järjestelmät.

Ohjaimet ja I/O järjestelmät
Liitäntä­elektroniikka
Sähköliittimet

Winmate

Winmate on yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka ovat aloittaneet teollisuusnäyttöjen ja -PC:den valmistuksen. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. IP-luokitellut Rosteripäätelaitteet. Winmate tekee myös asiakasräätälöityjä tuotteita pienemmille erille.

PC:t, näytöt, tabletit

R+W

Valikoimissa joustokytkimet pyörivän liikkeen antureihin sekä momentti- ja tarkkuuskytkimet moottoreihin liikkeen välitykseen. R+W valmistaa myös älykkäitä kytkimiä, joilla voidaan tarkkailla reaaliaikaisesti tärinöitä, voimia, kiihtyvyyksiä, pyörimisnopeuksia sekä lämpötiloja.

Vaihteet ja kytkimet

Microcontrol

Tarjoaa korkean suorituskyvyn CAN-väylä ratkaisut liikkuvaan kalustoon ja vaativiin olosuhteisiin.  Microcontrolin tuotteita ovat mm. CAN IO-moduulit, I/O muuntimet ja vapaasti ohjelmoitavat CAN controllerit. Tuotteet on saatavissa myös asiakaskohtaisesti räätälöitynä.

Ohjaimet ja I/O järjestelmät

Idem Safety

Idem Safetyn kattavasta tuotevalikoimasta löytyvät ovilukot, mekaaniset rajat, hätäseis tuotteet ja turvareleet. Tuotteet ovat saatavana myös rosterisina. Hätäseisköysipaketit tehdään asiakkaan antaman mitoituksen mukaisesti.

Turva­tuotteet

Elgo Electronic

Kehittää ja valmistaa magneettinauhamittauksia, näyttölaitteita sekä ohjaimia vaativan teollisuuteen ja liikkuvaan kalustoon. Elgolta löytyvät tarkat magneettiset mittaukset aina 0,001mm asti sekä inkrementaalisena että absoluuttisena. 

Anturit
Magneetti­nauhamittaus

Code corp

Code Corporation on ollut yli 20 vuoden ajan johtava viivakoodilukijoiden ja -ohjelmistojen valmistaja maailmassa. Valikoimasta löytyvät 1D ja 2D lukijat kaikille teollisuuden aloille, lääketeollisuudesta raskaaseen teollisuuteen.

Koodilukijat

Antaira

Antaira tarjoaa täyden valikoiman korkealaatuisia tietoliikenne tuotteita teollisuuteen. Laajat lämpötila-alueet ja korkeat IP-luokat takaavat luotettavasti kaiken tiedonsiirron eri teollisuuden osa-alueilla. Useilla tuotteilla juna- sekä liikkuvan kaluston hyväksynnät.

Teollisuuden tiedonsiirto

Lenze

Lenze on saksalainen taajuusmuuttajien, servomoottoreiden, vaihdemoottoreiden ja vaihteiden valmistaja. Lenze on kehittänyt varsinkin hajautettuun moottorikäyttöön sopivat tuotteet, joiden koolla ja painolla on merkitystä esim. kuljetin ja nostokäytöissä.

Moottorit
Taajuusmuuttajat
Servovahvistimet

Microtouch

Johtava julkistentilojen kosketusnäyttöratkaisujen valmistaja. Valikoimista löytyvät näytöt ja PC:t aina 65” asti. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. kassapäätteet ja niiden oheistuotteet, itsepalvelupäätteet sekä infonäytöt julkisiin- ja tuotantotiloihin.

PC:t, näytöt, tabletit

Systec & Solutions

Systec solutionin ydinosaaminen on rosteristen HMI-tuotteiden valmistaminen puhdastiloihin sekä GMP-ympäristöihin. Tuotteet jakautuvat kolmeen eri ryhmään: kannettavat päätelaitteet, liikuteltavat työpisteet ja kiinteästi asennettavat työasemat. 

PC:t, näytöt, tabletit