Teollisuuden tiedonsiirto

Laaja tuotevalikoima perinteisiä ja langattomia tuotteita. Korkea pakkasenkesto mahdollistaa ulkokäytön. Valikoimastamme löytyvät ethernet kytkimet, muuntimet sekä liukurenkaat ja kaapelirummut liikkuvaan kalustoon.

Ethernet kytkimet

/Ethernet kytkimet

Kattava valikoima teollisuuden ethernet kytkimiä. Saatavana myös laajalla käyttölämpötila-alueella -40C:sta ylöspäin. Tarjoamme myös M12 Ethernet-kytkimiä, jotka ovat ihanteellisia sovelluksiin, joissa on voimakkaita iskuja ja tärinää.

Ethernet kytkimet PoE

/Ethernet kytkimet PoE

Antairan kattava PoE-kytkintuotteiden valikoima vaativiin olosuhteisiin. Tuotteet kestävät äärimmäisiä lämpötiloja, iskuja ja tärinää sekä sähkömagneettisia häiriöitä. Soveltuu ihanteellisesti teollisuusympäristöihin, joissa perinteiset ethernetkytkimet eivät sovellu.

Ethernet kytkimet PoE  (12-36VDC)

/Ethernet kytkimet PoE (12-36VDC)

Antaira tarjoaa kattavan valikoiman pienjännitteisiä PoE-kytkimiä, joiden käyttöjännitealue on 12-36 volttia. Valitse hallinnoiduista tai ei-hallinnoiduista malleista, joissa on 5, 6, 7, 8 tai 10 porttia. Nopeudet aina Gigabitteihin saakka.

Langattomat laitteet

/Langattomat laitteet

Langattomat tiedonsiirtotuotteet tarjoavat luotettavaa suorituskykyä hyödyntäen uusinta WiFi-teknologiaa. Laitteemme kestävät sähkömagneettisia häiriöitä, jännitteen epävakautta, äärimmäisiä lämpötilan vaihteluita sekä voimakkaita iskuja ja tärinöitä.

Mediamuuntimet

/Mediamuuntimet

Antaira tarjoaa hallinnoitavia ja ei hallinnoitavia mediamuuntimia kuparin laajentamisesta kuiduksi. Mediamuuntimet tarjoaa erilaisia ratkaisuja, kuten kuidusta kuituun, kuidusta ethernetiin ja monitilasta yksitilaan. Lisäksi tuotevalikoimasta löytyy Ethernet extenderit.

Sarjaliikennekommunikointi

/Sarjaliikennekommunikointi

Antairana sarjaliikennemuuntimet teollisuuden eri osa-alueille. Tästä tuotevalikoimasta löydät teollisuusluokan sarjamuunnokset kuitutekniikkaan, RS232:sta RS422/485:seen tai RS232:sta CAT5:seen.

SFP moduulit

/SFP moduulit

Antaira tarjoaa monipuolisen valikoiman SFP-moduuleja, mukaan lukien kuitu-SFP-moduulit, jotka on suunniteltu luomaan luotettavat yhteydet kuitu- ja optisten kaapeleiden välille myös haastavissa teollisuus- ja ympäristöolosuhteissa.

Kaapelirummut

/Kaapelirummut

Signaalinsiirron lisäksi FSG-kaapelirumpuja käytetään myös pituuden ja kulman mittaamiseen. Mittauspituudet ja signaalisiirrot katsotaan aina tapauskohtaisesti. Kaapelirumpujen mittauspituudet ovat aina 100 metriin asti.

Liukurenkaat

/Liukurenkaat

Asiakastarpeiden mukaan räätälöivät liukurenkaat liikkuvan kaluston tiedonsiirtoon ja virransiirtoon ylemmän ja alemman vaunun välillä. Tiedonsiirrossa mahdollista viedä mm. Ethernet, CANbus yms. Pyörivänliikkeenanturin integrointi mahdollisuus.